zaterdag 2 juli 2011

Rich and Famous

Hotel: Miami South Beach, Circa 39 $ 117,-- incl. p.n. (€ 83,50)
Miami Thriller Boat $ 21,00 p.p. incl (totaal € 45,--)

Vanmorgen gaan we met de auto richting het Art Deco District en Ocean Drive. Ons hotel ligt aan 39 Street en dat is te ver lopen, de afstand is zo'n 5 mile (x 1,6 km). We parkeren de auto in een parkeergarage aan 16 street. Direct om de hoek vinden we de perfecte diner, Jerry's Famous Deli (gebouwd in Art Deco stijl) en gaan voor een goed en lekker ontbijt.

Nadat onze buikjes goed gevuld zijn lopen we door naar strand en Ocean Drive, Milan gaat voor een verfrissende duik en springt meteen de zee in. De zee is lekker warm. Hieronder een fotoimpressie:












Het wordt al snel warm, de temperatuur loopt snel op, we gaan terug naar hotel en door naar het strand. Als we na een paar uur terugkomen bij het hotel nemen we nog een duik in het zwembad en bestellen aan de bar een lekker drankje en hapje:

Om 16:30 uur gaan we richting Bayside Market Place waar we de Thriller Miami Boat hebben gereserveerd. Ter plekke is onduidelijk of de boot wel gaat varen, want het regent een klein beetje en in de verte horen we onweer. De planning was dat we na de boottoer zouden gaan eten, maar nu vragen ze ons met een klein uurtje terug te komen, dus we besluiten iets makkelijks te eten te zoeken. Het wordt een overheerlijk broodje met kip en groenten van de Subway.




Miami Thriller Boat, 1000 PK
 
We varen langs Star Island, huis van Enrique Iglesias


Huis van Madonna
Als we terug komen lopen we door het winkelcentrum en halen koffie en thee bij Starbucks. Ik krijg nog even een snelle éénoog facelift. Ja, de huid trekt voor 10 minuten strak door één of andere magische creme uit de dode zee. Milan en Roy liggen helemaal in een deuk, omdat daarna de creme onder het oog helemaal wit uitslaat!! Dan gaan we terug naar South Beach. We rijden als 'rich and famous' en met een gelift oog in onze Ford Escape nog even over Ocean Drive, de plek om te zien en gezien te worden;



1 opmerking:

  1. Leuk om te lezen dat jullie je zo goed vermaken in Miami! En hoe is het met je oog Jolanda, nog steeds een lift effect of ..... Veel plezier met de dolfijnen! Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen