dinsdag 12 juli 2011

Dolphin Plunge

Hotel: Orlando, International Drive, Clarion Inn & Suites € 33,-- p.n.

Aquatica $ 45,-- p.p. incl. (totaal € 98,75), parkeren $ 12,--

Als we opstaan vanmorgen is het wederom mooi zonnig. Om 10:00 uur rijden we de poort binnen van Aquatica. Voor maar liefst $ 12,- mogen we de auto parkeren. Bij binnenkomst zoeken we een ligbedje op het 'strand' en gaan dan op zoek naar een locker, om spullen die eventueel gestolen zouden kunnen worden op te bergen. Voor foto's hebben we alleen de onderwatercamara bij ons vandaag en dit geeft een iets mindere kwaliteit. Direct gaan we naar de Walhalla Wave, er is gemiddeld een wachtrij van 25 minuten bij de glijbanen. We klimmen in een band waar je met z'n drieen in kunt en gaan lekker hard naar beneden. Daarna doen we één voor éen alle glijbanen. Tussendoor eten we wat en rusten we uit in de Lazy River. Het hoogtepunt van de dag moet de Dolphin Plunge zijn, een glijbaan die door het bad gaat waarin een klein soort dolfijnen zwemt. Je gaat heel hard naar beneden door een donkere buis, wanneer het licht wordt ga je door het dolfijnenbasin, maar er spat zoveel water op, dat je natuurlijk helemaal niets ziet ;-)  



De temperatuur stijgt tot 34 C in het park, wij merken hier niets van. Het water geeft natuurlijk verkoeling genoeg. Aan het eind van de middag horen we wat gedonder in de verte en komt er een donkere lucht aan. Uiteindelijk barst het los, we rennen snel naar een restaurant en gaan onder de afkapping zitten. Dit heugelijke feit vieren we dan maar met een lekker chocolade- en worteltaartje. Als het wat droger wordt geven we het op en gaan lekker naar het hotel, nog geen 5 minuten hier vandaan.



Als we alle drie gedouched en droge kleren aan hebben gaan we naar de outletmall, we eten wat in het foodcourt en lopen rond. Tevens doen we een paar leuke aankopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten