zondag 3 juli 2011

Apple store and more

Hotel: Miami South Beach, Circa 39 $ 117,-- incl. p.n. (€ 83,50)
Holocaust Memorial $ 0,--

Vanmorgen zijn we alle drie rond 7:00 uur wakker, maar blijven lekker even liggen, een beetje internetten op de Iphone en laptop, gaan rustig aan douchen en dan op pad. Binnen 10 minuten vanaf het hotel zijn we bij het Holocaust Memorial welke nog op onze planning staat voor een bezoek. Er moet ook nog ontbeten worden, maar in de directe omgeving zien we niet meteen iets en besluiten eerst een bezoek te brengen aan het Holocaust Memorial Monument.

We parkeren de auto, doen 2 kwartjes in de parkeermeter en lopen naar het monument. Dit monument is ter nagedachtenis van de 6 miljoen joden die omkwamen in concentratiekampen tussen 1933 en 1945. Het monument is zeer indrukwekkend en levensecht.


 

Hierna gaan we richting Collins Avenue om een ontbijtplek te zoeken en rijden per toeval over 17 Street en zien hier Lincoln Road Mall, een grote winkelstraat met mooie winkels en veel eetgelegenheden. We parkeren wederom, tikken wat dollars af in de automaat en lopen de straat in. Allereerst wordt de Apple Store aangedaan, de winkel is gigantisch en er loopt meer personeel als klanten. We kijken wat rond, de goedkoopste Ipad  kost hier $ 499,-, met de huidige koers is dit € 350,- excl. tax.

Even later vinden we een mooi plekje op het terras bij Nexxt Cafe. Roy en ik bestellen een proteïne ontbijt (gebakken eiwit, spinazie, champignon en kipfilet). In eerste instantie zien we er toch wel tegen op om zo vroeg warm te eten, maar moeten beiden toegeven dat het heerlijk smaakt. Dit is voor herhaling vatbaar. Milan besteld een 'mini egg breakfast' en snoept nog één en ander mee van mijn bord. Om 12:00 uur zijn we weer terug bij het hotel. Naast het hotel bij de supermarkt kopen we snel voor Milan een surfboard en bal voor op het strand en met dezelfde snelheid liggen we in de zee.



Tegenover ons hotel is een Italiaans restaurant van de keten 'Carrabba's'. We eten hier heerlijke Italiaanse pizza op z'n Amerikaans. We doen nog wat boodschappen bij de supermarkt en gaan op tijd naar bed. Morgenochtend gaan we vroeg naar Key Largo waar de dolfijnen op ons wachten!!

Ons hotel Circa 39

Geen opmerkingen:

Een reactie posten