maandag 11 juli 2011

Lazy day

Hotel: Orlando, International Drive, Clarion Inn & Suites € 33,-- p.n.

Voor het eerst deze vakantie uitgeslapen, ontbeten en daarna lekker een paar uurtjes op een ligbedje doorgebracht bij het zwembad. Bovenaan het vakantielijstje van Milan staat het bezoeken van een skatepark in Florida. Het wordt zijn dag! Halverwege de middag gaan we richting het Vans Skatepark aan International Drive, zo'n 10 minuten North vanaf het hotel.


Eénmaal binnen blijkt dat ze 'onwijs mooie' skateboards verkopen, die in Nederland toch wel behoorlijk aan de prijs zijn, verteld Milan ons. In Nederland hebben wij Milan al beloofd dat hij een skateboard mocht kopen in Orlando, omdat hij in november en december een cursus goed doorlopen heeft. Hij kiest er één van Plan B, het skatemerk onder de merken!! Met een membership erbij mag hij een heel jaar gratis in- en uitlopen en krijgt dan $ 20,- korting op het skateboard dat hij koopt. Het membership zelf is $ 25,-. Dit betekent dat hij voor $ 5,- zo vaak als hij wil kan skateboarden hier bij het Vans Skatepark. Meteen worden de gympen uit de auto gehaald en Milan probeert alle ramps uit in het skatepark.



Dit is nog maar een klein gedeelte van het park

een ollie
Na een goed uur is Milan het zat, het is warm en hij heeft dorst. We gaan naar de Florida Mall lopen wat rond, kijken in de M&M store en bij de Apple Store schaffen we Apple TV (mediastreamer) aan.

M&M Store
Het is nog steeds Milan's dag vandaag en hij geeft aan dat hij graag nog eens naar een winkel waar hij drie jaar geleden ook is geweest. De buitenkant blijft nog steeds indruk maken, maar de binnenkant valt toch een beetje tegen.


We gaan eten bij Uno Chicago. Het beste restaurant tot nu toe. Na het eten gaan we op verzoek van Milan nog even naar de Premium Outlets 10 minuten south van ons hotel op International Drive, we kunnen er net iets meer dan een uur rondlopen, dan sluiten de winkels om 21:00 uur. Op zondag sluiten alle winkels eerder dan alle andere dagen, dan sluiten de meeste om 23:00 uur.

Terug in het hotel hebben wij wel trek in een lekker bakkie koffie en thee. De bar in het hotel is gesloten!!??  Aan de overkant van het hotel is een Mac Donalds. Roy gaat samen met Milan op skateboard en koffie en thee halen en gaan samen door de Macdrive!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten